Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Gólyafészek

2020. április 06. , hétfő
Néhány napja örömmel tapasztaltuk, hogy visszaérkezett az első gólya a kisbéri kórház kéményén lévő fészekbe, akit azóta a párja is követett. Tegnap több aggódó lakossági bejelentést kaptunk, hogy a kémény tetején lévő óriási több száz kilogramm súlyú fészek veszélyesen megbillent és balesetveszélyessé vált.

Nepomuki Szent János szobor felújítása

2020. április 03. , péntek
Elkészült a Szent János téren álló Nepomuki Szent János szobor felújítása. Még ez év januárjában fordult kéréssel a képviselő-testülethez Riez Gyula, a Batthyány Műemlékegyüttes Védelmében Alapítvány elnöke, melyben kérte a Szent János téren álló Nepomuki Szent János szobor restaurálásához a segítséget.

Tájékoztatás higiénizációs folyamatokról

2020. április 01. , szerda
Tisztelt Kisbéri és Hántai lakosok!

Értesítjük Önöket, hogy elkezdtük a közterületek fertőtlenítését. Kiemelten kezeljük a hulladéktárolók környéki területeket! A Városigazgatóság munkatársai védőfelszerelésben hajtják végre a fertőtlenítést.

Spartacus pálya lelátó

2020. március 30. , hétfő
Mint arról már a különböző sport szakosztályok évzáró ünnepségeiről szóló beszámolókban már olvashattunk, Sinkovicz Zoltán polgármester bejelentette, hogy a Spartacus pálya öltözőjének berendezéseire és a lelátó építésére (közel 30 millió forint) sikeresen pályázott az egyesület, melynek 30%-os önrészét az önkormányzat saját költségvetéséből biztosítja. A munkálatok elkezdődtek, a régi lelátó már elbontásra is került.

Közösen Kisbér biztonsága és az itt élők egészsége érdekében

2020. március 24. , kedd
Kisbér Város Önkormányzata a koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében személyenként 2 db mosható, ezáltal újrahasznosító szájmaszkot ad a lakosoknak!

Otthoni olvasnivaló

2020. március 23. , hétfő
A koronavírus elleni védekezés és az unaloműzés egyik legjobb formája, ha minden nap lovas vagy lóverseny témájú könyvet olvasunk. Ebben szeretnénk segíteni, így számba vesszük a hazai lovas- és lóversenyéletünk legjobb és legfontosabb könyveit.

Átadták a munkaterületet a Makettparknál

2020. március 20. , péntek
Kisbér Város Önkormányzata az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program, SKHU/1601/1.1/209 kódszámú, „CULTPLAY – Interaktív tematikus parkok létrehozása, a kulturális örökség innovatív használata” tárgyú pályázat keretében a Mini-Magyarország Makettpark mellett egy fogadóépületet építtet, amely megjelenésében a Magyar Királyi Lovarda épületére fog hasonlítani.

Megkezdődött a szájmaszkok varrása a Bánkiban

2020. március 19. , csütörtök

Csendes megemlékezés a Petőfi szobornál

2020. március 16. , hétfő
Bár a meghirdetett ünnepség elmaradt, de a megemlékezés nem maradhatott el. Kisbér város lakói nevében Sinkovicz Zoltán polgármester és Vaderna Tamás alpolgármester, valamint a képviselő-testület tagjai és a pártok képviselői koszorúik elhelyezése után néma fejhajtással emlékeztek a hősökre, majd közösen elénekelték a Himnuszt.

A Kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórház felhívása

2020. március 12. , csütörtök
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy egy gépjármű, parkolása közben megnyomta belülről a kórház kerítésének egy oszlopát.
 
1....12345....48
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu