Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Új kapitány a Kisbéri Rendőrkapitányság élén

2024. február 08. , csütörtök
2024. február 01-én délelőtt, a meghívott járási polgármesterek jelenlétében, ünnepélyes állománygyűlésen, dr. Balogh János r. altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány parancsának megfelelően, Boross Zoltán László r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, címzetes egyetemi docens, Komárom-Esztergom vármegye rendőrfőkapitánya (első kép baloldalt) átadta Kreidl Csaba r. alezredesnek (első kép jobboldalt) a Kisbéri Rendőrkapitányság vezetői megbízatását, aki ezt megelőzően a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztályát vezette.

Pályázati megbeszélés a vármegyeházán

2024. február 05. , hétfő
A vármegyei önkormányzat kiemelt projektkiválasztási eljárásrendben támogatási kérelmet nyújtott be a TOP Plusz 6.1.4. pályázati kiírásra.

Kisbérről a Donig

2024. január 15. , hétfő
Kisbéren a megemlékezést 2006-ban a Perczel Mór Honvéd Hagyományőrző Egyesület a megalakulásukkor indította útjára - melyet minden évben megtartanak a 2. magyar hadsereg kálváriája, a doni áttörésben elesett honvédjeink emléke előtt -, hogy Kisbéren is megemlékezzenek a háború egyik legkegyetlenebb eseményéről, ahol nagyon sok honfitársunk hunyt el.

IV. ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS, Városi Karácsony - 2023

2023. december 25. , hétfő
A IV. Adventi gyertyagyújtás és a Városi Karácsony ünnepsége a hagyományoknak megfelelően a Pro Cantata kórus koncertjével kezdődött a Nagyboldogasszony templomban, majd a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár színháztermében folytatódott.

III. ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS - 2023

2023. december 18. , hétfő
Kisbér városa december 16-án este tartotta az harmadik adventi gyertyagyújtás ünnepségét, melyet a Fő téren tartottak meg.

Intézmények karácsonyi vendéglátása

2023. december 15. , péntek
Kisbér Város Önkormányzata karácsonyi ebédre vagy vacsorára hívta meg a városunkban működő intézmények dolgozóit.

Intézmények karácsonyi vendéglátása

2023. december 14. , csütörtök
Kisbér Város Önkormányzata karácsonyi ebédre vagy vacsorára hívta meg a városunkban működő intézmények dolgozóit.

II. ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS - 2023

2023. december 10. , vasárnap
Kisbér városa december 9-én este tartotta az második adventi gyertyagyújtás ünnepségét, melyet a Fő téren tartottak meg.

Befektetői fórum

2023. december 08. , péntek
Kisbér Város Önkormányzata befektetői tájékoztató fórumot tartott az új kisbéri ipari fejlesztési terület parcellaértékesítéséről az érdeklődő vállalkozások és vállalkozók részére 2023. december 4-én a Polgármesteri Hivatal nagytermében.

Csomagosztás az idősek otthonában - 2023

2023. december 08. , péntek
A hagyományoknak és a képviselő-testület döntésének megfelelően idén is megkezdődtek és jelenleg is folytatódik a 70 év feletti kisbéri időseknek a karácsonyi csomagosztás.
 
1....12345....70
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu