Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Rajzpályázat díjátadó és kiállítás megnyitó

2022. április 28. , csütörtök
Díjátadó és kiállítás megnyitó. 2022. április 27-én délután tartották a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár által, a Föld Napja alkalmából kiírt rajzpályázat díjátadó ünnepségét, és a beérkezett pályázatok kiállításának megnyitóját.

Tojásfa a WAMK előtt

2022. április 13. , szerda
Ma délelőtt a Kisbéri Gyöngyszem Óvoda és Bölcsőde Süni és Aranyhal csoportja sétált el hozzánk, és hoztak a tojásfára tojásokat. Köszönjük a látogatást és a díszeket a gyerekeknek és az óvónéniknek!

Bemutatkozó látogatás a U-Shin kisbéri gyáregységében

2022. április 08. , péntek
Mint az sokunk előtt ismert, a U-Shin kisbéri gyáregységénél nemrég vezetőváltás történt. Az új operatív igazgató, Balogh Andrea ebből az alkalomból, valamint abból az alkalomból, hogy a japán anyagyárból és más gyáregységből vezetők látogattak el Kisbérre, kölcsönös bemutatkozásra hívta Sinkovicz Zoltánt, Kisbér város polgármesterét.

Bokrétaünnep a tanuszodánál

2022. március 30. , szerda
A bokrétaünnep az építők és építtető(k) közös ünnepe, amelyet az épület tartószerkezetének elkészültekor szoktak megtartani.

Adásvételi szerződés aláírása a Rákóczi Szövetséggel

2022. március 30. , szerda
Önkormányzatunk tervei között szerepelt a Táncsics Mihály Gimnázium melletti ingatlan megvásárlása. Az ingatlannak két tulajdonosa van (volt), a Magyar Vöröskereszt és a Rákóczi Szövetség. Ez utóbbival, a Rákóczi Szövetséggel megszületett az egyezség, hogy forgalmi áron eladják tulajdonrészüket az önkormányzatunknak, melynek adásvételi szerződését 2022. március 29-én délután aláírtak.

Útfejlesztés

2022. március 29. , kedd
A Belügyminisztérium még 2021. decemberében Kisbér Város Önkormányzatát 79,3 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette, amely önkormányzati útfejlesztésre fordítható és a Képviselő-testület döntése értelmében a csatolt képeken látható Kozma Ferenc utca úttestének a felújítására fogjuk fordítani.

Fő tér projekt - időkapszula elhelyezése

2022. március 29. , kedd
Újabb szakaszához érkezett a Fő tér projekt. 2022. március 25-én, pénteken délelőtt a kisbéri városközpont revitalizációs programja keretében Czunyiné dr. Bertalan Judit, térségünk egyéni országgyűlési képviselője és Sinkovicz Zoltán Kisbér város polgármestere sajtótájékoztató keretében elhelyezte az időkapszulát a megújuló rendezvénytéren, a volt Bakony áruház helyén.

Megemlékezés az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére

2022. március 16. , szerda
2022. március 14-én tartotta megemlékező ünnepségét Kisbér városa az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére, amely a Petőfi Sándor szobor koszorúzásával kezdődött, majd miután az emlékezők átsétáltak fáklyáikkal a Wass Albert Művelődési Központhoz, a színházteremben folytatódott az ünnepség. Az ünnepségen beszédet mondott Czunyiné dr. Bertalan Judit, térségünk egyéni országgyűlési képviselője, majd a Petőfi Sándor Általános Iskola alsó és felső tagozatos diákjainak (énekkar, diákönkormányzat és a művészeti kör diákjai) előadását láthattuk. Az előadást összeállította és betanította Pulai-Morvai Anett és Mocsári László.

Koszorúzás a Petőfi Sándor szobornál - 2022

2022. március 16. , szerda
Koszorúzás a Petőfi szobornál.

A felújított Kisbéri Római Katolikus Plébánia megáldása és ünnepélyes átadása

2022. március 16. , szerda
2022. március 13-án délelőtt, a Kisbéri Nagyboldogasszony Római Katolikus Templomban dr. Veres András győri megyéspüspök által celebrált főpapi szentmisével kezdődött az ünnepség, majd a mise után a hívők és a vendégek átsétáltak a Plébánia épületéhez. Miután dr. Veres András győri megyéspüspök megáldotta a felújított épületet, az ünnepi beszédek következtek.
1....34567....64
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu