Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

90 évest köszöntött a polgármester

2020. július 03. , péntek
Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere, és dr. Skrihár Tünde aljegyző asszony 2020. június 29-én délelőtt Pacsirta utcai otthonában, lánya társaságában köszöntötte Dobos Imrénét 90 születésnapja alkalmából.

Megkezdődött a kulturális élet Kisbéren

2020. június 28. , vasárnap
Térzene és diákok zenei műsora a Fő téren.

Megkapta Kisbér a támogatást, indulhat a kerékpárút kivitelezése

2020. június 26. , péntek
Ma délelőtt kapta meg Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere a kerékpárútra benyújtott pályázat kedvező elbírálásáról szóló értesítést. Mivel önkormányzatunk a beruházással kapcsolatos egyéb teendőit (közbeszerzés, kivitelező kiválasztása) már elvégezte, így ma délután a város részéről Sinkovicz Zoltán polgármester, a nyertes GOMBOS FÖLDGÉP Mélyépítési és Vízépítő, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság részéről Gombos István ügyvezető már alá is írta a kivitelezői szerződést.

Nepomuki Szent János szobor megáldása

2020. június 22. , hétfő
A Batthyány Műemlékegyüttes Védelmében Alapítvány és Kisbér Város Önkormányzatának szervezésében 2020. június 21-én délelőtt, ünnepélyes keretek között megáldották a Szent János téren lévő felújított Nepomuki Szent János szobrot.

Megemlékezés a Trianoni békediktátum 100 évfordulóján

2020. június 04. , csütörtök
Országszerte és határainkon túl 100 másodpercig szóltak a templomok, imaházak harangjai a Nemzeti Összetartozás napján, 2020. június 4-én 16 óra 30 perckor a Trianoni békediktátum 100 évvel ezelőtti aláírására emlékezve.

Felújítják a hántai óvoda konyháját

2020. május 27. , szerda
A Kisbéri Városigazgatóság dolgozói újítják fel a hántai óvoda konyháját és a hozzátartozó raktárhelyiséget.

Megnyitott a Mini-Magyarország Makettpark

2020. május 15. , péntek
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a kisbéri Mini-Magyarország Makettpark megnyitotta kapuit, illetve a "Sziget" is várja az érdeklődőket!

Tűzoltót jutalmazott az önkormányzat

2020. május 15. , péntek
Kisbér Város Önkormányzata a Flórián Nap alkalmából, kiemelkedő munkájáért jutalomban részesítette Svehlik István tűzoltó törzsőrmestert.

Beszakadt a Lovarda tetőszerkezete

2020. május 12. , kedd
Beázás következtében beszakadt a Lovarda tetőszerkezetének egy része. Az önkormányzat sürgős intézkedése nyomán a javítási munkák megkezdődtek, amelyeket a Balom Bt. munkatársai végeznek.

Elbúcsúztatták az óvodavezetőt

2020. május 04. , hétfő
Meglepetésként érte Csőréné Ladányi Editet, a Kisbéri Gyöngyszem Óvoda vezetőjét, amikor kolléganője kihívta ma délután (04.30.) az udvarra, ahol Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere, Varga Melinda, a Petőfi Sándor Általános Iskola vezetője, önkormányzati képviselő, és az intézmény dolgozói várták abból az alkalomból, hogy egy rövid ünnepség keretében köszöntsék nyugdíjba vonulása alkalmából.
1....34567....54
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu