Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

Az adó 1%-ról

2011. május 11. , szerda
Kérjük ajánlja fel a befizetett adójának 1 százalékát!

Köszönetnyilvánítás

2011. május 10. , kedd
A Bakonytérségi Civil Fórum Egyesület vezetősége köszönetét fejezi ki mindazoknak a magánszemélyeknek, akik a 2010. évi személyi jövedelemadójuk 1%-val az egyesületet támogatták. A felajánlott összeget eszköz beszerzésre használtuk fel a mazsorett csoportnál.

Közérdekű információ - Saubermacher értesítése

2011. május 10. , kedd
A Saubermacher 2011. év elején bevezette a zöldhulladék szállítást, melyet külön gyűjtőjárattal, pénteki napon szállítottak el a lakosságtól. Az igény azonban a vártnál kisebbnek mutatkozik, így a külön gyűjtést megszűntetik.

Megalakult az autóipari klaszter

2011. május 10. , kedd
Tekintettel arra, hogy régiónkban nagy hagyománya van az autóiparnak, Mór város kezdeményezésével, valamint több település csatlakozásával megalakult az autóipari klaszter, melynek az együttműködési megállapodását írták alá a múlt héten Tatabányán. A résztvevő települések többek között: Kisbér, Mór, Tatabánya, Oroszlány. A cél a minél több közös pályázati lehetőség a munkahelyek megőrzése, bővítése érdekében.

Hivatali hírek

2011. május 07. , szombat
Örömmel adjuk hírül, hogy a templom csomópontjához benyújtott körforgalom kiépítését célzó pályázatunk nyertes lett. A beruházás várható költsége a közművek áthelyezésével együtt 100 millió Ft. Az ország nehéz anyagi helyzete miatt a munkálatok csak 2012. év tavaszán kezdődhetnek.

LOVASFESZTIVÁL PROGRAMLAP

2011. május 06. , péntek
Egész napos családi program Kisbéren, a Majális téren 2011. május 07. szombaton reggel 9 órától.

Az FMÖ Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiuma pótfelvételt hirdet

2011. április 30. , szombat
Az FMÖ Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiuma (Mór, Dózsa György u. 2; Tel.: 22/ 407-023) RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS Keretében - a 2011/2012-es tanévre - pótfelvételt hirdet a következő képzési formákra...

Képek a hántai tojásgurító versenyről

2011. április 29. , péntek
Húsvét hétfőn újra megrendezésre került a hagyományőrző tojásgurító verseny Hántán.
Felnőtt kategóriában győzedelmeskedett Blaskó Attila, hántai lakos. Gyermek kategóriában a kisbéri Patkós Boglárka volt a legügyesebb. Jövőre reméljük megint ilyen szép időhöz lesz szerencsénk!

Városigazgatóság hírei

2011. április 29. , péntek
A makettpark parkosítási munkái az anyagiak szűkössége miatt szintén a Városigazgatóságra maradtak. A héten a befejeződnek a földmunkák és a jövő héten füvesítésre kerül a park.

Köszönetnyilvánítás

2011. április 27. , szerda
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kisbéri Csoportja ezúton szeretné köszönetét kifejezni a Vince és Társa Kft-nek, valamint a Polwerk Kft-nek az eddig nyújtott sok segítségért és az adományokért, amit a napokban kaptunk.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu