Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

A Családsegítő Központ új helyre költözött

2011. szeptember 05. , hétfő
A Lovarda melletti épületszárny Múzeumi részlege nyújt átmenetileg otthont a Családsegítő Központnak. Az ügyfélfogadási idő és elérhetőségek változatlanok maradtak.

Máltai Szeretetszolgálat átköltözése

2011. szeptember 05. , hétfő
Átmenetileg az épület felújítás idejére a Máltai Szeretetszolgálat átköltözött a Lovarda melletti épületszárnyba (korábbi időkben itt tartottuk a katolikus szentmiséket). Nyitva tartási idő és az elérhetőségek változatlanok maradtak.

HPV-oltás

2011. szeptember 05. , hétfő
Kisbér Város Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő testületi ülésén idén is döntést fog hozni a 12 éves kort betöltött kislányok HPV elleni oltásának támogatásáról, melyről értesítést az iskola fog a szülők számára adni.

AZ ALAPTÖRVÉNY ASZTALA

2011. szeptember 02. , péntek
2011. szeptember 1-jétől kezdődően az ország összes önkormányzati ügyfélszolgálatán, körjegyzőségén és a kormányablakoknál látogatható az ALAPTÖRVÉNY ASZTALA.

Hogyan védekezzünk a hőség ellen?

2011. augusztus 25. , csütörtök
Tanácsok hőhullámok idejére: Bárkinek okozhat egészségi panaszokat, kellemetlen tüneteket, rosszullétet a kánikula, de vannak különösen veszélyeztetett csoportok. Ilyenek például a – csecsemők és a fiatal kisgyermekek, – 65 évnél idősebbek, fogyatékosok, szívbetegségekben és magas vérnyomásban szenvedők. - fiatalok.

FEJLESSZEN ÖN IS LEADER TÁMOGATÁSSAL!

2011. augusztus 15. , hétfő
A 76/2011. (VII. 29.) VM rendelet alapján a Bakonyalja - Kisalföld kapuja Vidékfejlesztési Egyesület területén az alábbi LEADER pályázati célterületekre lehet pályázatot benyújtani 2011. szeptember 30. és október 31. között:

MEGHÍVÓ

2011. augusztus 15. , hétfő
Kisbér Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében szeretettel meghívjuk Önt és családját 2011. augusztus 20-án az Államalapító Szent István ünnepére, amely a hagyomány szerint egyben az új kenyér napja, nemzeti ünnep.

Beszámoló a Kisbéri-Napokról: A Halászléfőző-versenyt egy gulyás nyerte

2011. augusztus 05. , péntek
A XII. Kisbéri Napok nyitónapjának egyik hagyományos programja a Halászléfőző-verseny a tó partján. Mindenki, aki részt vett a rendezvény és a csapatok szervezésben, izgatottan figyelte már napokkal az esemény előtt az időjárás jelentéseket.

Városigazgatóság hírei

2011. augusztus 05. , péntek
2011. július 16-án megrendezésre került a hántai napok, melyet a hagyományoknak megfelelően a Városigazgatóság bonyolított le. A rendezvény előtt a sportöltöző kifestése, üvegezés, takarítás, fűvágás, sátorszállítás, hangosítás, színpad készítése volt a feladatunk, melyet maradéktalanul elvégeztünk a hántai lakosok megelégedésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2011. július 20. , szerda
Kisbér Város Önkormányzata üzemeltetésre hirdeti meg a tulajdonát képező kisbéri 1640/1 hrsz. alatt található autóbusz pályaudvaron lévő illemhelyeket.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu