Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

ÁROP-1.A.5-2013-2013-0021, Címe: Kisbér Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése

2018. június 05. , kedd
ÁROP-1.A.5-2013-2013-0021, Címe: Kisbér Város Önkormányzatának szervezetfejlesztéseÁROP-1.A.5-2013-2013-0021, Címe: Kisbér Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Kisbér Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése

Az Európai Unió által nyújtott támogatással valósul meg szervezetfejlesztési projekt Kisbéren. A város önkormányzata az Új Széchenyi Terv, Államreform Operatív Programjának keretében 21.996.400 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert szervezeti működésének költségcsökkentése és hatékonyságnövelése érdekében. A projekt lehetővé teszi, hogy az önkormányzat az elmúlt időszakban megváltozott feladat-ellátási rendben és finanszírozási környezetben is ésszerűen és fenntarthatóan szervezett szolgáltatáskínálattal vehessen részt. Az önkormányzat a projekt sikere érdekében azonosítja a jelenlegi kritikus területeket, majd arra fókuszálva a módszertani és gyakorlati tevékenységek megvalósítása, valamint az új ismeretek elsajátítása által optimalizálja tevékenységét.

Kisbér Város Önkormányzata sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében, „Kisbér Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése” című, ÁROP-1.A.5-2013-2013-0021 azonosító számú pályázatával, amellyel 21.996.400 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

A program alapvető célja, hogy a járási kormányhivatalok bevezetésével átalakult önkormányzati feladatok ellátásának optimalizálása érdekében a szükséges változások felmérését, megtervezését, megvalósítását és az eredmények visszacsatolását támogassa. A fentiekkel összefüggésben jelen projekt célja, hogy Kisbér Város Önkormányzata a településre speciálisan jellemző nehézségeket és kihívásokat felmérje, és azokra fókuszálva meghatározza a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése érdekében szükséges módszereket és gyakorlati feladatokat.

Az önkormányzat saját szervezeti célkitűzéseihez az alábbi eredményekkel járul hozzá jelen projekt megvalósítása:

- átlagos ügyintézés időtartamának csökkentése;
- hivatali szolgáltatások minőségének növelése;
- önkormányzati ügyintézés egyszerűsítése;
- az önkormányzat munkatársainak felkészültségének, képzettségének
  növelése, a humánerőforrás rendszerezése által;
- dolgozói elégedettség szintjének növekedése;
- partnerség ösztönzése a hivatal munkafolyamatainak átszervezése
  által;
- nyilvánosság, tájékoztatás hatékonyságának növelése;
- költséghatékonyság érvényesülése a hivatal működésében;
- stratégiai szemlélet erősítése és érvényesítése.

A projekt 100%-os, az Európai Unió és a Magyar Állam által közösen nyújtott társfinanszírozásban valósul meg. A projekt összköltsége és a pályázat keretében elnyert támogatás összege 21.996.400 Ft. A szervezetfejlesztés 2013. novemberében kezdődött meg, a projekt megvalósítási időszaka 2014. december 31-éig tart, ám az első eredmények várhatóan már 2014. első félévében érezhetőek lesznek a hivatal működésében.

Bővebb információ:
Név/cím: Dr. Udvardi Erzsébet polgármester, 2870 Kisbér, Széchenyi István u. 2.
Telefon: (34) 352-360
E-mail: titkarsag@kisber.hu

 

 

A SAJTÓKÖZLEMÉNY letölthető PDF formában!
 


 

ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV

„Kisbér Város Önkormányzatának Szervezetfejlesztése” című, ÁROP-1.A.5-2013-2013-0021 azonosító számú pályázatunk közel 22 millió Ft összegű támogatásban részesült. A projekt részeként átfogó felmérést és elemzést szeretnénk készíteni az Önkormányzati tevékenységekkel és közszolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségről és felmerülő igényekről.


A kérdőíves felmérésre március hónapban kerül sor a Polgármesteri Hivatal munkatársainak közreműködésével, 1200 fő megkérdezésével.

Töltse ki Ön is kérdőívünket és küldje el postán vagy hozza be személyesen önkormányzatunkhoz, továbbá az is megfelelő ha a letölti és kitöltve visszaküldi a palyazat@kisber.hu e-mail címünkre!

A kérdőív letölthető a következő linkről:

- ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV

 

Kérjük, válaszaival segítse dolgozóink munkáját.


Kisbér Város Önkormányzata

 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu