Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Sport

Húsvét-Kupa Kisbér-Hántán

2016. április 18. , hétfő
A hagyománynak megfelelően immár a 15. alkalommal rendezte meg, a Jobb Dáma Sportegyesület Hántán a Húsvét-Kupa Tekeversenyét. Az idei évben is nagyon szép számmal érkeztek a versenyzők a környékbeli sportegyesületekből. Külön férfi és női kategóriában folyt a verseny, mintegy 130 fő versenyzővel.

Megjelent a Nemzeti Bor Maraton reklámfilmje

2016. április 05. , kedd
Megjelent a Nemzeti Bor Maraton idei hivatalos reklámfilmje, amelyhez egy nyereményjáték is párosul. A bejegyzés megosztói között egy 2 fős, 2 éjszakás wellness hétvége kerül kisorsolásra a harkányi 4 csillagos Dráva Hotel jóvoltából.

A 2016. május 13-22. között megrendezésre kerülő II. Nemzeti Bor Maraton sporttematikája

2016. március 31. , csütörtök
1. Sportrésztvevő delegálás: A Nemzeti Bor Maratonon résztvevő településeknek lehetőségük van ingyenesen delegálni 1 futót/kerékpáros résztvevőt, attól függően, hogy a településre érkező szakasz futással vagy kerékpárral teljesíthető (tehát a település által delegált személy érkezik a településre), számukra a nevezés ingyenes!

Borvidék Szépe Országos Szépségkirálynő Választás a Nemzeti Bor Maratonon

2016. március 23. , szerda
A Borvidék Szépe Országos Szépségkirálynő Választás rendezvénysorozat létrehozásával az a célja a szervezőknek, hogy a bor és a szépség már régóta működő párhuzamával Magyarország borvidékeit népszerűsítsék, és vele együtt fejlesszék sokszínű borkultúránkat hazánkban.

Újra Nemzeti Bor Maraton

2016. március 21. , hétfő
50 ezer résztvevőre számítanak az év legnagyobb országos közösségi és szabadidősport-rendezvényén. A Nemzeti Bor Maraton indulói tíz nap alatt 2057 kilométert tesznek meg Magyarországon.

Kerékpártúra a Balaton körül

2016. március 11. , péntek
A Kisbéri Túrakerékpáros Kör 2016. július 12-16. között kerékpártúrát szervez a Balaton körül.

Öregfiúk teremlabdarúgó torna!

2016. március 03. , csütörtök
2016. március 5-én, szombaton öregfiúk teremlabdarúgó tornát rendezünk 35. életévüket betöltött játékosoknak. Minden csapatban egy 30 és 35 év közötti játékos is szerepelhet.

Megalakult a vívó szakosztály

2016. február 09. , kedd
A január 14-ei bemutató edzést követően február elején elkezdődött a vívásoktatás Kisbéren! Hidvégi Gyula vívóedző értő irányítása mellett szépen gyarapszik a létszám, köszönhetően a jó hangulatú, pörgős edzéseknek, amelyekhez továbbra is folyamatos a csatlakozás.

Meghívó - Sportkör

2016. február 05. , péntek
Tisztelettel meghívjuk a Petőfi Sándor Általános Iskola Sportkörének (ISK) ünnepélyes bemutatójára, amelyet 2016. február 12.-én 17 órakor tartunk a Zsivótzky Gyula Sportcsarnokban.
Varga Melinda, tagintézmény-vezető

VÍVÁS

2016. január 15. , péntek
A képviselő-testület decemberi ülésén kezdeményezte Hajnal Balázs (Kisbér), hogy az általános iskolában szeretne vívásoktatást indítani, illetve egy vívó szakosztályt szeretne létrehozni. Elmondása alapján a párbajtőr oktatására egyesületi formában kerülne sor. Az oktatás helyszíneként az általános iskola Petőfi termét, illetve a Sportcsarnokot tudná elképzelni.
1....23456....12
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu