Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Sport

EB döntő - Nézzük együtt!

2016. július 08. , péntek
2016.07.10., 21 óra Pokol Sörkert

Nézze velünk kivetítőn a labdarúgó-Európa-bajnokságot

2016. június 26. , vasárnap
Szeretné a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságot kellemes környezetben, a szabadban nézni egy pohár hideg sör mellett? Ha igen, akkor június 10-től látogasson ki a kisbéri Pokol sörkertbe, ahol kivetítőn nézheti a meccseket és közben szomját is olthatja.
Jó szurkolást és jó szórakozást kívánunk!

FIESZTA A POKOLBAN!

2016. június 22. , szerda
Ünnepeljük együtt a magyar válogatott történelmi sikerét!
2016.06.22., Magyarország - Portugália EB Csoportmérkőzés
Kezdés 18:00-kor, kivetítőn a Pokol Sörkertben!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Automata locsolórendszer a Spartacus pályán

2016. június 20. , hétfő
Ma egy nagy örömhírt tudok bejelenteni. Hosszú előkészítő munka után és nagy anyagi áldozatok árán ma beüzemelésre került a Spartacus pályán az automata locsolórendszer. Ennek köszönhetően az igényeknek megfelelően tudjuk locsolni a megújult gyepszőnyeget és mindig ideális talaj fogadja majd a pályára lépő labdarúgóinkat. Szeretnénk még felújítani a pálya körüli futópályát és folyamatban van az egykori "Népstadionból" származó 150 db szék beszerzése a lelátó komfortosabbá tételére. Terveink szerint a kisbéri csapat az őszi szezont már az új pályán kezdheti meg.

Ünnepélyesen átadták a Vágta Fitness centrumot

2016. június 06. , hétfő
2016. június 3-án este ünnepélyesen átadták a Vállalkozók Sportegyesülete által működtetett Vágta Fitness centrumot. Sinkovicz Zoltán polgármester, az épületet hasznosító önkormányzat nevében köszöntötte a vendégeket, majd részletes tájékoztatást adott a Lovarda és épületegyüttesei hasznosításba vételétől a jelenlegi átadásig történtekről.

Kenuzás a kisbéri tavon

2016. május 30. , hétfő

Kisbérre érkezett a II. Nemzeti Bor Maraton

2016. május 20. , péntek
A bor és a futás közös eleme a szabadság élménye. Az emberek nem kényszerből indulnak el futni vagy töltenek ki egy pohár bort. Mozogni és borozni szeretetteljes dolog. Ezt fejezik ki a Nemzeti Bor Maratonnal, amely mára hazánk legnagyobb közösségi élményeinek egyike lett.

Pénteken elrajtol a II. Nemzeti Bor Maraton!

2016. május 12. , csütörtök
Pénteken, 2016. május 13-án, reggel 8:30 perckor Soltvadkerten elrajtol az ország egyik legnagyobb szabadidősport és közösségi rendezvénysorozata, a Nemzeti Bor Maraton. 10 napon át és 2057 km-en keresztül, 123 magyarországi település részvételével zajlanak majd az idei események. A megnyitóünnepségen részt vesz többek között Dr. Szabó Tünde, Magyarország Sportért Felelős Államtitkára, a Nemzeti Bor Maraton Védnöke; Dr. Oravecz Márton, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnöke; Lehoczki Ferenc, Soltvadkert polgármestere és Frittmann János, a Nemzeti Bor Maraton Borszakmai Védnöke.

Petőfi suli - eredmények

2016. május 09. , hétfő
Május első hetében a diákolimpia megyei döntőjén voltunk, a tatai Edzőtáborban, iskolánk legjobb atlétáival. Hétfőn,15 perces zápor frissítette a levegőt, miközben az egyéni versenyen szerepeltek tanulóink. Marák Levente (8.a), magasugrásban 170 cm-t átugorva, megyei bajnok lett. Kégl Marcell (6.a) a kislabdahajításban, a bronzérmet szerezte meg 58 m-rel. Kedden a 7-8. évfolyamosaink, öt próba csapatversenyen, szakadó esőben teljesítették a 800 m síkfutást. A lányok a negyedik, fiúk a hatodik helyet szerezték meg.

24 nap múlva jön a Nemzeti Bor Maraton!

2016. április 25. , hétfő
2016. április 25-én délelőtt tartott egyeztető megbeszélést Sinkovicz Zoltán polgármester a Nemzeti Bor Maraton kisbéri eseményeinek szervezőivel. A maraton (futó és kerékpáros) május 19-én 12 óra 40 perckor indul Pannonhalmáról és 13 óra 52 perckor érkezik Kisbérre, majd a csatlakozó futókkal a Zsivótzky Gyula Sportcsarnoknál tartanak pihenőt. Itt a Kis Langallik néptáncegyüttes tart egy kis bemutatót, az Ászár Körzet Hegyközség borászai és pincészetei kínálják boraikat, s arra koccintunk, hogy együtt ünnepelünk, hogy együtt fut a nemzet. Miután a maratonosok elfogyasztották a város kínálta szendvicseket és üdítőket, a régi vérteskethelyi úton (Vásártér utca) folytatják tovább a távot Bokodra.

A Pannonhalma-Kisbér távon Kisbért 1 fő, Herczeg Bálint kerékpáros képviseli, akinek a starthoz szállításáról a város gondoskodik.
1....12345....12
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu