Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

Pedagógusnapi köszöntő

2020. június 08. , hétfő
Az Önök munkája igazi hivatás, a jövőbe vetett hit legnemesebb megvallása! Tisztelettel, hálával és megbecsüléssel gondolunk Önökre az idei Pedagógusnapon is!

Polgármester lakossági tájékoztatója (2020.06.05.)

2020. június 05. , péntek
A család kérésére a negyedik kisbéri koronavírus fertőzött személyről a következő örömhírt szeretném nyilvánosságra hozni. A megismételt tesztek nem igazolták a vírus jelenlétét és mivel a betegség tünetei sem jelentkeztek az orvosok hazaengedték a kórházból és a hatóságok feloldották a járványvédelmi intézkedéseket.

Gyászjelentés

2020. június 03. , szerda
Szomorú szívvel tudatom mindenkivel, hogy Rolf Hellermann az Eslohe-Kisbér Baráti Kör tagja, a két település közötti testvérvárosi kapcsolat egyik legaktívabb ápolója, Kisbér tiszteletbeli polgára tragikus hirtelenséggel elhunyt. Kisbér nevében őszinte részvétünket táviratban és levélben fejezem ki a gyászoló családnak. Emlékét megőrizzük.

Polgármester lakossági tájékoztatója (2020.06.01.)

2020. június 01. , hétfő
Sajnos újabb - immár a negyedik - fertőzött személy diagnosztizálását kell bejelentenem településünkön. Az érintett egyéb okból került a tatabányai kórházba és ott a megismételt teszt hozott pozitív eredményt. A közvetlen hozzá tartozók esetében a hatóság karantént írt elő, a távolabbi családtagokat, pedig önkéntes otthon maradásra kértük. Ezúton is jobbulást kívánok neki!

Boldog gyermeknapot!

2020. május 31. , vasárnap
Szeretettel köszöntelek titeket és szüleiteket gyermeknap alkalmából amely a világ sok országában ünnepnap, ahogy nálunk is.

Dohányzásmentes Világnap 2020

2020. május 31. , vasárnap
Az idei Dohányzásmentes Világnapon az Egészségügyi Világszervezet kampánya a fiatalok védelmére hívja fel a figyelmet, akik leginkább ki vannak téve a dohányipar manipulációjának.

WAMK TV - heti adásai

2020. május 29. , péntek
A WAMK TV Facebook Live heti témáinak főszereplői a halak és madarak voltak. Bemutattuk a "peca szerelem" rejtelmeit, illetve "gólyalesen" jártunk.

Hulladék elszállítása pünkösd hétfőn

2020. május 27. , szerda
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Kisbér településen 2020. június 1-én (pünkösd hétfőn) a szelektíven gyűjtött hulladék elszállítása változatlan ütemben fog zajlani.

Megemlékezés a Trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából

2020. május 27. , szerda
Kisbér Város Önkormányzata tisztelettel és barátsággal hívja Önt és családját a Trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésünkre!

Polgármester lakossági tájékoztatója (2020.05.24.)

2020. május 24. , vasárnap
Mint tudják a Bakony áruház épülete hamarosan elbontásra kerül, jelenleg a kivitelező kiválasztását célzó közbeszerzési eljárás van folyamatban. Vele párhuzamosan zajlik az áruház helyén keletkező új tér tervezése.
1....7891011....184
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu