Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok

2013. július 08. , hétfő
Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri NapokEurópa a polgárokért - XIV. Kisbéri NapokEurópa a polgárokért - XIV. Kisbéri NapokEurópa a polgárokért - XIV. Kisbéri NapokEurópa a polgárokért - XIV. Kisbéri NapokEurópa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok

Kisbér Város Önkormányzata az „Európa a polgárokért” program támogatásával 2013-ban is megrendezi a XIV. Kisbéri Napokat. A nagyszabású rendezvény különlegessége abban rejlik, hogy egyszerre látja vendégül az évek óta aktívan működő partnerönkormányzatait, szervezeteit, intézményeit.

Idén német, cseh, szlovák és a román partnereinek képviselőit várja, hogy együtt tegyenek eleget Európai kötelességtudatuknak, közösen tervezzék a jövőt és építő jellegű európai partnerségre tegyenek szert.

A több napos rendezvény sorozat keretében főzőversenyt szervezünk, ahol lehetőséget biztosítunk – a nagyanyáink íz világa mellett- a testvérvárosok gasztronómiai kultúrájuk bemutatásában.

Gyermekek számára kézműves sátrat állítunk fel, ahol a testvérvárosokkal együttműködve hagyományőrző mesterségek (kosárfonás, fűzés) kerülnek bemutatásra, és kipróbálásra. Lehetőség lesz arcfestésre, rajzolásra.  Környezetbarát-tudatunkat erősítve, a kézműves foglalkozás során újrahasznosított eszközöket használunk, így ösztönözve a gyerekeket a környezettudatos életmódra.

A sportot kedvelő vendégeink számára is kedveskedünk, hiszen korcsoportos és családi kategóriában futóversenyt szervezünk a tó környékén, és gyaloglást a testvárosainkkal. Mivel Kisbér Városa Magyarország lovas fellegvára, ezért számtalan lovas programon is részt vehetnek vendégeink, ahol a lovas kultúra kerül bemutatásra.

Végül, de nem utolsó sorban kulturális programsorozatainkról megemlíteném, hogy nem csak hazai és környékbeli énekesek, zenekarok, táncosok mutatják be produkcióikat, hanem testvérvárosunk együttesei is.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ezen a színes és sokoldalú rendezvényen, ahol igyekszünk megfelelni minden korosztálynak, és nemzetiségnek.


Letölthető PDF formátumban:

- Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok
 
- XIV. Kisbéri Napok - plakát

- XIV. Kisbéri Napok - brosúra, címlap

- XIV. Kisbéri Napok - brosúra, oldalak


Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

 

2013.07.08.

Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok
Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok
Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok
Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok
Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok
Európa a polgárokért - XIV. Kisbéri Napok
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu