Baba és kisgyermek játék-, ruha börze

2012. Március 10-én
09:00-tól 11:30-ig
Kisbéren a Művelődési Központban
(Rossmann melletti bejáratnál)

 Kedves Anyuka és Apuka!
 
Szeretettel várunk minden vásárolni és eladni vágyót!
 
Ha már nincs szüksége gyermeke kinőtt ruháira és játékaira hozza el!
 
Érdeklődni és asztalt foglalni:
06-20-463-6120

Ne feledje, részleges napfogyatkozás lesz ma!

Részleges napfogyatkozás lesz ma délelőtt, ebből az alkalomból több helyen is szerveznek programokat a jelenség megfigyelésére. A Nap közvetlenül csak speciálisan erre a célra készült szűrőszemüveggel nézhető, súlyos szemkárosodást okozhat a jelenség közvetlen, szabad szemmel való figyelése.

6 fénykép

VILÁGCSEPPEK A WAMKBAN

Március 5-én nyílt meg a gútai testvérvárosunk fiataljai által létrehozott és megálmodott Világcseppek című fotókiállítás. A cím két dologra asszociál a világ a történelemre irányítja a figyelmet, még a cseppek szó, Gúta latin nevére a Villagutara (könnycseppekre) utal. Nagy öröm volt újra találkozni kedves barátainkkal, hiszen a tavalyi évben már jártak nálunk az Életatlasz című kiállításukkal.

10 fénykép

Konferencia a védőnői szolgálat magyarországi megalakításának századik évfordulója alkalmából

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) és Kisbér város önkormányzata közös szervezésében, március 6-án délelőtt konferenciát rendeztek a kisbéri Wass Albert Művelődési Központ színháztermében. A rendezvény fővédnöke Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, védnöke pedig Czunyiné Dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár és a megye 3-as számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselője volt.

24 fénykép
ÁROP-1.A.2/A-2008-0136 jelű pályázat
Városi Könyvtár - ON-LINE KATALÓGUS Wass Albert Művelődési Központ