Őszi Napfény Idősek Otthona

Őszi Napfény Idősek Otthona

2870 Kisbér, Deák Ferenc u. 69.
Tel: +36 34/352-128

Ádám József fafaragó kiállítása

2015. április 16-án délután nyitották meg Ádám József népművészeti fafaragó kiállítását a Wass Albert Művelődési Központban. Kókainé Szabó Hedvig, az intézmény munkatársa nyitotta meg a kiállítást, akinek megnyitó beszédében elmondta, hogy Ádám József Kisbéren született 1945-ben. Szakmája nem kötődik a fához, hiszen gépésztechnikusi végzettséggel rendelkezik, mégis egész életét végigkíséri a fa és annak megmunkálásának a szeretete.

33 fénykép

Néptánc gála

Nagy sikerű Néptánc gálát tartottak a Wass Albert Művelődési Központ színház termében múlt szombaton.
A műsorban fellépett a kisbéri Langallik és a Kis-Langallik Néptáncegyüttes és a veszprémi Kurázsi táncegyüttes. A táncosokat immár hagyományosan a budapesti Góbé zenekar kísérte.

11 fénykép

Gazdagodott a Kiskastély

A Kisbéri Városigazgatóság munkatársai elhelyezték a Kiskastély udvarán a kisbéri félvér törzsmének leszármazotti tábláit. A 22 db. igen szépen elkészített táblát Jámbor Vilmos készíttette és ajánlotta fel, melyek a kisbéri lovas történelem fontos részét képezik.
Köszönjük Jámbor Vilmosnak e nemes szándékát.

24 fénykép

Egy kisbéri lány 900 km-es zarándok útja

2015. április 10-én este a Wass Albert Művelődési Központ kamara termében mintegy 70-80 hallgató előtt tartotta úti beszámolóját Mészáros Petra, aki tavaly novemberben úgy döntött, hogy végig gyalogolja Spanyolország északi részén a 900 km-es zarándok utat.

7 fénykép
ÁROP-1.A.2/A-2008-0136 jelű pályázat
Városi Könyvtár - ON-LINE KATALÓGUS Wass Albert Művelődési Központ