Őszi Napfény Idősek Otthona

Őszi Napfény Idősek Otthona

2870 Kisbér, Deák Ferenc u. 69.
Tel: +36 34/352-128

Ne feledje, részleges napfogyatkozás lesz ma!

Részleges napfogyatkozás lesz ma délelőtt, ebből az alkalomból több helyen is szerveznek programokat a jelenség megfigyelésére. A Nap közvetlenül csak speciálisan erre a célra készült szűrőszemüveggel nézhető, súlyos szemkárosodást okozhat a jelenség közvetlen, szabad szemmel való figyelése.

6 fénykép

VILÁGCSEPPEK A WAMKBAN

Március 5-én nyílt meg a gútai testvérvárosunk fiataljai által létrehozott és megálmodott Világcseppek című fotókiállítás. A cím két dologra asszociál a világ a történelemre irányítja a figyelmet, még a cseppek szó, Gúta latin nevére a Villagutara (könnycseppekre) utal. Nagy öröm volt újra találkozni kedves barátainkkal, hiszen a tavalyi évben már jártak nálunk az Életatlasz című kiállításukkal.

10 fénykép

Konferencia a védőnői szolgálat magyarországi megalakításának századik évfordulója alkalmából

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) és Kisbér város önkormányzata közös szervezésében, március 6-án délelőtt konferenciát rendeztek a kisbéri Wass Albert Művelődési Központ színháztermében. A rendezvény fővédnöke Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, védnöke pedig Czunyiné Dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár és a megye 3-as számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselője volt.

24 fénykép
ÁROP-1.A.2/A-2008-0136 jelű pályázat
Városi Könyvtár - ON-LINE KATALÓGUS Wass Albert Művelődési Központ